HET ONSTAAN EN DE EVOLUTIE VAN HET BEDRIJF

Het bewerken van muntstukken tot siervoorwerpen zijn de eerste activiteiten van de familie Debruyn.

De Expo van 58, een herinnering die ons als muziek in de oren klinkt: het metaalbewerkingsbedrijf van Albert en Léa Debruyn (opgericht in 1950) installeerde het geluidssysteem.

Etalutil, de nieuwe naam vanaf 1962. de eerste realisaties voor de Bonmarché voor Congo zijn van onze hand. In Brussel plaatsen we de dubbele passerelle tussen de Post en de Galaries Anspach.

De kilometers en kilometers plafonds in rasters blijven bij ons, wanneer we alle Maxi GB’s van het land herinrichten. Ook diverse decors voor de winkelketen Innovation werden gemaakt.

Voor Quick België en Frankrijk, Homebase in het Verenigd Koninkrijk, Superdoe in Nederland, Bricobi in Spanje en Portugal en Brico in Duitsland realiseren we onze nieuwe rasterplafonds. In 1988 richten zonen Herman en William Decomet op.

Steeds meer bijzondere projecten vallen op, zoals het decor van het VRT-nieuws of de 60 meterslange autostrade op het autosalon van Frankfurt voor de Renault stand. We realiseren ook de nieuwe kantoorinrichting voor alle P&V-vestigingen en met de winkelinrichting voor FNAC werken we steeds vaker internationaal.

blijven we groeien en grote projecten realiseren: voor het TGV-station in Rotterdam (barendrecht), het postgebouw in Verviers, het Europees Parlement in Brussel, het Wetenschappelijk Park In Frameries, de muziekschool in Evere. Met in 2007 de overname van deze twee familiebedrijven door Alex Reijnders en Didier Debruyn ontstaat er een nieuw management, en nieuwe groeimogelijkheden. Maar de sterke basis, vakkennis en knowhow blijven.

De NV DECOMET is erkend aannemer van werken in de klasse en ondercategorieën 5D20 (Metalen Schrijnwerk) en 5F2 (Bouw van Metalen Draagstructuren).

Voor meer info en de ‘databank erkende aannemers’: https://economie.fgov.be/nl/themas/ondernemingen/specifieke-sectoren/kwaliteit-de-bouw/erkenning-van-aannemers .